Vakantiegeld; wat doe jij ermee?

https://vicinity.picsrv.net/image/1786/0/154219/847d679aa9f832c202bee2b34e2866fa/20180213Whitepapervakantiegeld-cover.jpg

Vrijwel iedereen met inkomen ontvangt in de maand mei of juni vakantiegeld. Meestal is dit 8% van het bruto inkomen. Dit geld kan natuurlijk besteed worden aan die lang gewenste vakantie of een andere leuke wens.

Wat als er betaalachterstanden zijn of schulden? Zijn mensen dan bereid om een extra aflossing te doen? En zo ja, wie zijn die mensen en waar ze zich bevinden regionaal? En zien we verschillen per branche of mensen bereid zijn om dit vakantiegeld aan extra aflossingen te besteden? Kortom, heeft het zin om hier tijd en aandacht aan te besteden?

Lees het in het deze whitepaper!


* Verplichte velden

E-mailadres
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Geslacht
:
Telefoonnummer
:
*

Wie ben je in je werk?
Bedrijfsnaam
:
*
Branche
:
*
Bedrijfsgrootte
:
*
Functieniveau
:
*
Werkveld
:
*


De whitepaper 'Vakantiegeld' wordt je aangeboden door MT in samenwerking met Janssen & Janssen. Jouw gegevens worden daarvoor doorgegeven aan onze partner Janssen & Janssen. Zij kunnen vrijblijvend contact met je opnemen.

De MT MediaGroep gebruikt deze gegevens voor de samenwerking met Janssen & Janssen en om je op de hoogte te houden van andere activiteiten van MT. Dit doen wij ondermeer door onze dagelijkse nieuwsbrief. Wanneer je hiervoor geen belangstelling hebt, kan je je heel eenvoudig onderin de nieuwsbrief afmelden.

 

 
 
MT MediaGroep | © Alle rechten voorbehouden