De trends voor zakendoen in 2025 (gratis whitepaper) 

https://vicinity.picsrv.net/image/1786/0/35530/b74985abeb1fb9391c0ad40c1dedb556/20160126MicrosoftDwptrends_DEF-1_cover.jpgHuidige trends worden volwassen

Over nog geen 10 jaar is het 2025. Hoe de wereld er dan uitziet hangt mede af van trends die zich nu al manifesteren. Welke trends zijn dat? Wat betekenen ze voor uw bedrijf? En hoe kunt u er nu al op inspelen, en u voorbereiden op de wereld van 2025?

De whitepaper ‘De trends voor zakendoen in 2025’ biedt een kijkje in de toekomst en geeft handvatten om uw bedrijf alvast voor te bereiden op wat komen gaat.

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en ontvang een pdf met de whitepaper in uw mailbox.

 

* Verplichte velden

E-mailadres
:
*
Bedrijfsnaam
:
*
Voornaam
:
*
Tussenvoegsel
:
Achternaam
:
*
Telefoonnummer
:
*

Wie bent u in uw werk?
Bedrijfsgrootte
:
*
Functieniveau
:
*
Werkveld
:
*

De whitepaper ‘De trends voor zakendoen in 2025’ wordt u aangeboden door Microsoft. Uw gegevens worden daarvoor doorgegeven aan onze partner Microsoft. Zij kunnen vrijblijvend contact met u opnemen.

De MT MediaGroep gebruikt uw gegevens voor de samenwerking met Microsoft en om u op de hoogte te houden van andere activiteiten van MT. Dit doen wij ondermeer door onze dagelijkse nieuwsbrief. Wanneer u hiervoor geen belangstelling heeft, kunt u zich heel eenvoudig onderin de nieuwsbrief afmelden.

 
 
MT MediaGroep | © Alle rechten voorbehouden